Blog

balatoni esküvő

Immerse styled shoot

Nem árulunk el nagy titkot, azzal, hogy a Balaton-felvidék számunkra a tökéletes helyszín és régóta dédelgetett álmunk volt megmutatni, hogy nekünk milyen egy balatoni esküvő. Reméljük, hogy sokatok számára inspirációként szolgál majd és ötleteket ad a további tervezéshez!

Bővebben »

Esküvői fogadalom

A esküvői fogadalom a ceremónia legszebb és legmeghatóbb része. Nekünk egyértelműen a kedvenc pillanataink közé tartozik az esküvőn és az utóbbi időben szerencsére egyre többen

Bővebben »

Hogyan válasszunk esküvői DJ-t?

Egy esküvő szervezésénél viszonylag hamar előtérbe kerül a zene kérdése, a zenekar vagy az esküvői DJ kiválasztása annak megfelelően, hogy ki milyen zenei stílust preferál. Egy rossz döntés könnyen félreviheti az egész esküvő hangulatát. De hogyan döntsünk?

Bővebben »

Ready to marry – Mikro esküvő & elopement csomag

2019 óta foglalkoztat bennünket az elopement, azaz a szöktetéses esküvők meghitt, tradíciókkal szembemenő világa és szépen lassan elkezdtünk hangolódni erre a témára. Akkor még nem is sejtettük, hogy az ilyen típusú esküvők mennyire aktuálisak lesznek a vírushelyzet miatt.

Bővebben »

Metamorphose styled shoot

A koncepciót Gáborral és Zsófival, az Ammonite Stories csapatával közösen álmodtuk meg. Gáborral akkor már hónapok óta beszélgettünk róla, hogy ki mit lát, milyen irányok vannak, kit mi/ki inspirál. Mi az a stílus, amit igazán magunkénak érzünk és mi az, ami felé mi is szeretnénk tartani a jövőben az esküvőszervezés terén.

Bővebben »

Miért jó, ha van esküvőszerveződ?

Mire valaki eljut az esküvőszervezéshez életében már néhány esküvőn biztos részt vett, körbeveszik családtagok, barátok, akik örömmel osztják meg saját tapasztalatikat, rengeteg esküvői blogon olvashatunk a témáról az Instagram, a Pinterest szinte ontja magából a kreatív megoldásokat, jobbnál jobb ötleteket. Jogosan merülhet fel benned a kérdés: szükségem van-e esküvőszervező segítségére?

Bővebben »