22.08.20.-Timi&Joci-R-281

Esküvőszervezés: 5+1 tipp, amit érdemes megfogadnotok friss jegyespárként

Az eljegyzés örömteli pillanatai után sok pár szembesül azzal, hogy valóban nem lehet elég korán elkezdeni az esküvőszervezést. A jegyespár életének egyik legizgalmasabb napjáról van szó, így számos tennivalót észben kell tartani. Éppen ezért összegyűjtöttük azokat tippeket és trükköket, melyek segítenek harmonikusan és stresszmentesen megélni a szervezés minden pillanatát!

Nézzük, hogy mi az az 5 tanács, melyeket mindenképp tanácsos megfogadni újdonsült jegyespárként.

  1. Határozzátok meg esküvőtök alapjait!

Azaz, ha belevágtok az esküvőszervezésbe, érdemes először az esküvő méretének, helyszínének és a teljes lakodalom költségvetésének meghatározásával kezdenetek. Ezek sarokpontokként szolgálnak, melyek a tervezés későbbi szakaszában is óriási segítséget nyújthatnak számotokra. A Vowfullynál tanácsadás szolgáltatásunk során minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy a legtöbbet hozhassuk ki életetek nagy napjából. Erről írtunk korábban egy részletes blogcikket is, melyet szívből ajánlunk nektek!

  1. Nyíltan kommunikáljatok minden apró szervezési részletről párotokkal!

Talán az egyik legnagyobb tévhit, hogy a férfiakat egyáltalán nem érdekli az esküvőszervezés. Továbbá az is az esküvői hiedelmek egyike, hogy a hölgyek szeretik már jó előre megálmodni jövőbeli esküvőjük minden részletét, és nehezen engednek elképzeléseikből. Azonban nem szabad arról megfeledkezni, hogy valójában két ember különböző preferenciáiról van szó, és ebből kell összegyúrni azt a koncepciót, amelyből majd megvalósul az álomesküvő. 

  1.  Tervezzetek előre a költségvetéssel! 

Célszerű készíteni egy listát azokról a pontokról, elemekről, melyek számotokra prioritást élveznek, majd rangsoroljátok ezeket! Azért akad számos olyan alappillér, amire mindenképp érdemes rászánni a költségeket, mint például a fotós, videós és esküvőszervező munkája, hiszen az együttműködésekkel valóban azt kapjátok, amit valójában, igazán szeretnétek. 

Timi és Joci esküvője, 2022
  1. Elengedhetetlen eljegyzési fotók, amelyek örök időkre szólnak!

Minden pár és minden esküvő más és más, így nincs olyan pont, amit feltétlenül kötelező elemnek tartunk az esküvő megszervezésekor. Ahelyett, hogy szabályokra hivatkozunk, a Vowfullynál arra törekszünk, hogy a pár igényeihez mérten alakítsuk az esküvő különböző részleteit. Ha azonban mégis ki kellene emelnünk valamit, akkor azt tanácsoljuk, hogy mindenképp készíttessetek eljegyzési fotókat! Azért is ajánljuk, hiszen ez valóban kettőtökről szól, másrészt pedig így lehetőségetek nyílik megismerkedni azzal a személlyel, aki majd az esküvő napján is megörökít minden momentumot.

  1. Ne feledjétek: ez az időszak és a nagy nap csakis rólatok szól!

Sokan belefutnak abba a hibába, hogy már az esküvőszervezés alatt is könnyen háttérbe szorítják saját igényeiket, és szeretnének mindenki mást boldoggá tenni végeredményében. Az első és legfontosabb: ez a ti napotok! Tisztán kell látni és elfogadni, hogy nem tudtok és nem is szükséges mindenki másnak megfelelnetek. Csakis arra fókuszáljatok, hogy a legteljesebben éljétek át esküvőtök minden pillanatát. 

+1 Mielőtt nekikezdenétek a szervezésnek készítsetek egy jó teát, bontsatok egy bort vagy keverjetek egy gin tonikot és csak álmodozzatok, hangolódjatok és kötetlenül beszélgessetek egy jót az esküvőtökről! Hogyan szeretnétek érezni magatokat? Milyen ételeket ennétek? Tegyetek be néhány olyan közös kedvenc számot, amire szívesen buliznátok majd! Egyfelől ez egy jó ráhangolódás a szervezésre és páros csapatépítő, másrészt sokkal tudatosabban tudtok majd elindulni a szervezés útján.

Amennyiben nektek is segítségre van szükségetek az esküvőszervezésben, forduljatok hozzánk bizalommal, és bátran üzenjetek a yes@vowfully.hu levelezési címünkre!