eskuvoi_tanacsadas

Esküvői tanácsadás – Miben tud számotokra segíteni?

Elakadtatok az esküvőszervezésben, és fogalmatok sincs, hogyan oldjatok meg egy felmerülő kihívást? Legújabb blogbejegyzésünkben arról írunk, hogyan zajlik tanácsadás szolgáltatásunk, és miben tudunk számotokra segítséget nyújtani egy-egy konzultáció során. 

A Vowfullynál kétféle tanácsadás-szolgáltatás közül tudtok választani. Az első lehetőségnél olyan pároknak segítünk, akik a szervezést még egyáltalán nem kezdték el, és teljesen a legelejéről indulnak. A szolgáltatás egy másfél-két órát felölelő konzultációval kezdődik, amely során egy általunk készített munkafüzetben végigvezetjük az esküvőszervezés minden lépését. Átbeszéljük, hogy a folyamatnak milyen sarokpontjai, illetve milyen buktatói lehetnek, és minden felmerülő kérdésben igyekszünk támogatást nyújtani. Kitérünk a kezdő lépéseken és a lebonyolításon túl minden egyes szolgáltatástípusra is, például a helyszínlehetőségekre, a cateringre, a dekorációra, a fotósra, de akár a fény és hangtechnikára is. Segítünk abban is, hogy a felmerülő költségeket tekintve mivel tudtok számolni, és hogy a rendelkezésre álló büdzsékeretből hogyan tudjuk az álomesküvőt megvalósítani.

„Olyan volt, mint egy terápia: már most fellélegeztünk” – A visszajelzést még korábban kaptuk egy pártól, akiknek nemcsak gyakorlati értelemben tudtunk segíteni, hanem lelki támogatást is adtunk a felkészülésben, szervezésben.

A másik típusú tanácsadás-lehetőségnél már a szervezés egy adott fázisában kapcsolódunk be, és minden konkrét kérdést átbeszélünk. Ennél az opciónál teljes mértékben egyéni és párfüggő, hogy miben segítünk, hiszen van, akiknek forgatókönyvet írunk, de korábban arra is volt már példa, hogy egy sikeres szerződés megkötésében segítettünk. Utóbbinál olyan tanácsokat, tippeket adtunk, hogyan érdemes jól kezelni a helyszínnel való tárgyalást, így végül sikerült megállapodniuk, és mind a pár és a helyszín is boldog volt.

Edina és Gergő esküvője – 2022.07.16.

Bár könnyű azt mondani, hogy az esküvőszervezés nem egyenlő az atomfizikával, mégis teljesen természetes, hogy olykor bizonytalannak és stresszesnek érezhetitek magatokat, elvégre életetek egyik legjelentőségteljesebb eseményéről van szó. A rendelkezésre álló munkafüzet és a benne megfogalmazott sarokpontok pontosan abban segítenek, hogy a szervezés minden pillanatában megtaláljátok az élvezetet, az örömöt, és hogy rendszert, keretet adhasson a szervezés egészének. A tanácsadásokon minden párnak javasoljuk, hogy az esküvőn mindenképp legyen koordinátor vagy ceremóniamester, akiben feltétel nélkül megbíznak, és aki képes mindent kézben tartani.

Amennyiben nektek is segítségre van szükségetek az esküvőszervezésben, forduljatok hozzánk bizalommal, és bátran üzenjetek a yes@vowfully.hu levelezési címünkre!