Wovfully_Ammonite_editorial_2021-165

Metamorphose styled shoot

A koncepció 

A Metamorphose névre keresztelt styled shootunk az esküvőszervezés során történő átváltozást hivatott bemutatni, amely együtt, egymással párhuzamosan, de három síkon folyik: 

Első és legfontosabb eleme a párban zajló változás, ahogy menyasszonyból és vőlegényből feleség és férj lesz.  A második az a látszólag egymástól különálló, de mégis sok apró összefüggő részből és elemből alkotott tér és történet, ahogy a szolgáltatók a párral, a násznéppel közösen létrehozzák az esküvőt. A harmadik pedig maga az alkotás, egy örökösen változó folyamat, amelyet az élet adta új kihívások és inspirációk visznek előre.

Fogadd szeretettel esküvői inspirációs anyagunkat.

 

A koncepciót Gáborral és Zsófival, az Ammonite Stories csapatával közösen álmodtuk meg. Gáborral akkor már hónapok óta beszélgettünk róla, hogy ki mit lát, milyen irányok vannak, kit mi/ki inspirál. Mi az a stílus, amit igazán magunkénak érzünk és mi az, ami felé mi is szeretnénk tartani a jövőben az esküvőszervezés terén. Így adott volt, hogy a következő editorialt is együtt tervezzük. Az Ammonite Stories tökéletesen hozta azt, amiért ők az egyik kedvenc esküvői fotós párom. Tudatos elegancia, letisztult, érzékeny stílus, a spontán pillanatok művészi és mégis közvetlen kifejezése. Az egész anyag szinte lélegzik. 

 

A helyszín – Benczúr Ház

Helyszínünk a Benczúr-ház egy igazi rejtett gyöngyszem. A 19. században épült palota dísztermének kupolája alatt helyet kapott télikert pedig első látásra szerelem volt, tökéletes esüvői szertartás helyszín.

 

A dekor – Evergreen Moments

Hisszük, hogy az esküvői dekoráció nem csak egy díszlet, annál jóval több tartalommal, értékkel bír. Történetet mesél, érzelmeket kelt, minden érzékszervre hat és kompakttá teszi az élményt, nagyon fontos eleme az esküvőszervezésnek. Olyan dekorosokkal szeretek együtt dolgozni, akik szívüket, lelküket beletéve, a párra és az ő világukra hangolódva a sok apró részletet összehangolva alkotnak. Pont mint az Evergreen Moments. Juli a rá jellemző igényességgel válogatta össze az esküvői dekoráció összes kellékét. Az asztalt, az evőeszközöket és a szalvétákat Dress the day Esztertől kaptuk kölcsön. Az asztalra pedig a Bojti Kerámia egyedülálló kézműves csodái kerültek.  

 

A ruha – Orsi Bakacs Bridal & Diegel Store

Az egyik fix pontunk a tervezéskor Bakács Orsi esküvői ruhái voltak. Az új kollekciója valami egészen elképesztő, markáns eleme az anyagunknak is. Orsi pont a korábban is vázolt letisztult, könnyed eleganciát képviseli, ami nagyon közül áll hozzánk. 

A vőlegénynek egy klasszikus esküvői öltönyt választottunk a Digel Store kínálatából, amit casual elemekkel ötvöztünk a laza elegancia jegyében.

 

 

A torta – Marangona

Úgy érezzük, hogy a Metamorphose styled shootra nem is álmodhattunk volna tökéletesebb esküvői tortákat, mint amiket a Marangona készített nekünk. Éva rögtön értette, hogy mit szeretnénk, többek között ezért is esett rá a választásunk mert úgy gondoljuk, hogy előremutató stílusukkal igazán passzolnak hozzánk.

 

 

 

 

 


Smink, frizura -Szlameniczky & Hajda Nóri

Szlamizita ízig-vérig profi sminkes és hatalmas tapasztalata van már esküvők terén is. Kíváncsiak voltunk, hogy az átküldött inspirációs moodboard alapján milyen sminket varázsol majd Luca arcára. Szerintünk a végeredmény magáért beszél! A tusvonalas rábeszélésért pedig extra köszönet! 🙂 

Hajda Nóri olyan frizurát készített, amely tökéletesen kiemeli Luca egyedi szépségét és legelőnyösebb vonásait, lazán elegáns és természetesnek ható egyszerre. 

 

Ékszerek – Fekete Fruzsi & the Mama Kin

A jegygyűrűk Fekete Fruzsi kezei munkáját dícsérik. Fruzsi ékszerei egyszerre kortalan és kortárs darabok. Luca fülbevalója pedig a the Mama Kin Cecily darabja. Az ékszereket a wonderLAB concept boltból hoztuk el, ami az egyik kedvenc lelőhelyünk Budapesten ha épp új, izgalmas kiegészítőket vagy ruhadarabokat keresünk tehetséges magyar tervezőktől.

 

Film – Skystar Wedding

Kata és Dávid a Skystar Wedding csapata nem szokott styled shootokat vállalni, így duplán nagy megtiszteltetés volt számunkra, hogy csatlakoztak a csapathoz….és mikor azt mondták, hogy fekete-fehér filmet fognak forgatni, a letisztultság és időtlenség jegyében ki tudtunk volna ugrani a bőrünkből! Dávidék is azt vallják, amit mi az esküvőszervezés kapcsán: “hisszük, hogy filmjeinknek a történetek adnak életet, töltik meg érzelemmel azokat.”

 

METAMORPHOSE STYLED SHOOT galéria

 

Szervezés: Vowfully Weddings & Elopements

Fotó: Ammonite Stories

Film: Skystar Wedding

Dekor: Evergreen moments

Asztal, evőeszköz, szalvéta: Dress The Day – wedding hire

Kerámia: Bojti kerámia

Grafika: Ammonite Lifestyle

Menyasszonyi ruha: Orsi Bakacs Bridal

Vőlegény ruha: DIGEL Store Budapest

Torta: Marangona

Smink: Szlamizita – Makeup Artist

Frizura: Hair by Nora Hajda

Modell: Balázs Luca és Radványi Bence,  Sparkling Models

Ékszer: wonderLAB, the Mama Kin, Fruzsi Fekete Jewelry

Helyszín: Benczúr Ház

Olvasd el ezt is: Miért jó, ha van esküvőszerveződ?, A moodboard szerepe az esküvőszervezésben, Mi az a minimony, elopement vagy szöktetéses esküvő?