esküvői-helyszín

Esküvői helyszín keresés előtt álltok?

Az első lépés

Az esküvői helyszín kiválasztása általában az esküvőszervezés első lépése szokott lenni és sok mindenben meg is határozza a továbbiak alakulását. Általában itt dől el a dátum, ehhez igazítjuk az elképzelt dekorációt, bérlünk bútorokat ha szükség van rá. Szerepekkel ruházzuk fel a tereket és történetet szövünk köréjük forgatókönyv formájában, hogy csak néhányat említsek.

Töltsd le esküvői helyszín kisokosunkat!

Akár esküvőszervezővel, akár nélküle vágtok neki számos olyan pont van, amit érdemes átgondolni mielőtt igent mondotok álmaitok helyszínére. Ebben segítünk nektek Esküvői Helyszín Kisokosunkkal, amit ide kattintva tölthetsz le. A kisokosban összeszedtük a mi aktuális kedvenceinket is természetesen a teljesség igénye nélkül. 

Arról már korábban egy blog posztban meséltünk, hogy Miért jó ha van esküvőszerveződ?, de most egy pillanatra vegyük elő ezt a témát ismét az esküvői helyszín kiválasztás kapcsán is.

Szervezőként kiterjedt kapcsolatrendszerünk és tapasztalatunk van, az általunk ajánlott helyszínek többségén nem csak jártunk már, de rendezvényt és esküvőt is bonyolítottunk le, töviről-hegyire ismerjük a benne rejlő lehetőségekkel és a buktatókkal együtt. 

Nem csak általunk meghatározott esküvői szolgáltatók jöhetnek szóba

A hozzánk forduló pároknál többször felmerült már kérdésként, hogy csak egy meghatározott szolgáltatói körrel dolgozunk-e? A válaszunk nagyon egyszerű: nem. Itt, mint ahogy minden másban is a ti szempontjaitokat és elképzeléseiteket vesszük figyelembe legyen szó a hangulatról, stílusról vagy a büdzséről. Természetesen nekünk is vannak kedvenc helyszíneink, ahogy a Kisokosban is láthatjátok majd, de folyamatosan keresünk újabb és újabb esküvői helyszíneket, mert egyik lételemünk a felfedezés és mert hiszünk benne, hogy csak úgy tudjuk számotokra a legtöbbet nyújtani! Tehát ha nincs kapásból a palettánkon olyan helyszín, ami számotokra a tökéletes lenne nem riadunk meg attól hogy kocsiba szálljunk és megkeressük nektek! Csatlakoztok hozzánk erre a kalandra? 

Esküvői helyszín kisokosunkat ide kattintva töltheted le!


Foglalj időpontot minden kötelezettségtől mentes ingyenes, ismerkedő beszélgetésre ITT.

Korábbi blog posztjainkat IDE kattintva olvashatod.

Pinterest táblánkon pedig számos inspiráló képet találsz.