DSC06152-min

Stelázsi – Sooo(c)real styled shoot – A kis esküvők világa

Kis esküvő otthon

Stelázsi: jelentése polc, állvány. Megtalálható: nagymamáink otthonában, befőttek és lekvárok körében. Legutóbbi inspirációs anyagunkkal, a Stelázsival, az otthoni mikro és kis esküvők világát hozzuk kicsit közelebb, ötvözve a szocreált és Wes Anderson stílusát. Képi világban a nagy ölelkezős csókok, romantikus jelenetek helyett egy röhögős, táncolós, mégis klasszikus kohéziót képzeltünk el, ahol a pár és a násznép önfeledten mulat és ahol az “érezd otthon magad” teljes mértékben megvalósul a Nagy napon is. 

 

Régebben nem csak a születésnapok és családi ünnepek, de bizony az esküvők helyszínéül is a családi otthonok szolgáltak. Az elmúlt egy évben a vírushelyzet ismét több és több párt sodort az intim, családias kis esküvők irányába, melynek sokszor ismét a családi fészkek adtak helyet. A Stelázsi styled shoottal is egy ilyen mikro otthoni esküvőbe nyújtunk bepillantást. A helyszínen, a kiegészítőkben megjelenő szocreál elemek mindenkiben kellemes nosztalgikus élmény keltenek. Ez egy olyan közeg, amihez mindannyian könnyen tudunk kapcsolódni és kényelmesen érezzük benne magunkat. Így ideális környezetet biztosít egy esküvőnek, ahol véleményünk szerint az a legfontosabb, hogy mindenki felszabadultan, jól tudja magát érezni. A Wes Andersonos képi és hangulati világ pedig még egy plusz kis csavart ad, egyedivé teszi és még jobban kihangsúlyozza a kor és a pár stílusát.

 

Az a szabály, hogy nincs szabály

Ahány pár annyi féle fajta esküvő és elképzelés. A mi célunk, hogy az ilyen inspirációs fotózások során mindig valami merőben mást mutassunk, mint ami az épp aktuális mainstream stílus itthon és ami segíthet a pároknak abban, hogy igenis merjék a legvagányabb elképzeléseket is megvalósítani ha éppen az esik jól. Az a szabály, hogy nincs szabály. 

Wesley Wales Anderson amerikai filmrendező, forgatókönyvíró és producer. Az amerikai független film trend teremtő szerzője és nagy hatású alakja. Hozzá köthető többek között a Tenenbaum a háziállatok, a Fantaszikus Róka úr és a Grand Budapest Hotel is.


STELÁZSI – SOOO(C)REAL galéria

 

Fotó & videó: All we have just stories 

Menyasszonyi ruha: Lucidité Bridal

Modell: Kaptay Annamária & Ian O’Sullivan

Smink: Falu Réka 

Frizura: Kökényesi Fruzsina 

Virág: Filep Kata

Torta: Mélykuti Juci

Helyszín: Szeszgyár

Szervezés: Vowfully Weddings & Elopements 

 

Nézd meg korábbi styled shootjainkat is.

M E T A M O R P H O S E

Urban elopement