balatoni esküvő

Immerse styled shoot

Nem árulunk el nagy titkot, azzal, hogy a Balaton-felvidék számunkra a tökéletes helyszín és régóta dédelgetett álmunk volt megmutatni, hogy nekünk milyen egy balatoni esküvő. 

Reméljük, hogy sokatok számára inspirációként szolgál majd és ötleteket ad a további tervezéshez!

Miért a Balaton-felvidék?

Végeláthatatlan mezők, frissen kaszált fű és virágillat keveréke, a zöld, barna és kék millió árnyalata…ezek fogadnak minden egyes alkalommal mikor lekanyarodok Veszprém után Tapolca irányába. Egy órája vezetek már, volt időm átgondolni és lepakolni a napi aggodalmakat, stresszt, de itt mintha egy láthatatlan kapun keresztül egy másik dimenzióba lépnék, egy szempillantás alatt telepszik meg rajtam valami végtelen nyugalom és egyszerre lélegzik fel a testem és a lelkem. Ezt adja számomra ez a környék és többek között ezért gondolom a Balaton-felvidéket tökéletes helyszínnek egy balatoni esküvő számára.

Balaton-felvidék-vowfully
A helyszín – Casa Christa

Ha tovább indulok Balatonszőlős irányába és elérem a Casa Christát ez az érzés csak még inkább fokozódik. Kriszta és Miki egy olyan oázist álmodott meg ide, amelynek nincs párja. Kifogástalan stílus érzékkel berendezett présházak, lélegzetelállító panoráma és nyugalom. Ide a szőlőtőkék szomszédságába, egy csodás intim milliőbe terveztük meg a mini esküvőnket Ruzsa Norinával és párjával, Balázzsal, akik ők maguk is épp esküvő előtt állnak, így mintegy próbaként tekintettünk a fotózásra. 

Dekoráció

A dekoráció terén végre valahára lehetőségünk nyílt az Odús lányokkal Erzsivel és Zsanival együtt alkotni, akiknek minimalista stílusa azt gondoljuk egyedülálló itthon és különleges megoldásaik, ötletekkel járultak hozzá a styled shoot koncepciójához. Az általuk összeválogatott kiegészítőket, kerámiákat és vázákat a Solinfotól, a Souterraintól és a Metamorphose styled shootból már ismert Bojti kerámiától pedig egytől-egyig imádtuk és bármikor eltudnánk képzelni őket akár a lakásunk díszeként.

Virág & torta

A menyasszonyi csokor és a vőlegény kitűző pedig Bloom Flowers keze munkáját és kreativitását dicséri. 

Az esküvői torta tekintetében is koprodukció került sor: Tortapingáló csodás, texturált tortájára a lányokkal a Lagom által készített abszrakt drótdekorációt álmodtuk meg és ahogy a csokor és a dekor részeként tettük, itt is igyekeztünk belecsempészi egy kis feketét, ami még izgalmasabbá tette a látványt. 

A menyasszonyi ruha & kalap

Esküvői ruha terén szerettünk volna ismét eltérni a klasszikustól, így a Plié kollekciójából választottunk egy letisztultan elegáns selyem menyasszonyi ruhát, ami lágysága és könnyedsége miatt tökéletes választásnak bizonyult erre a nyári esküvői inspirációra. A ruhához kiegészítőként Szöllösi Hats kézzel készített gyönyörű törtfehér boater kalapját választottuk és Grisea egyedi tervezésű ékszerei tették fel az i-re a pontot.

Torkos Rita már visszatérő styled shootjainkon, sőt már interjút is készítettünk vele. Mivel ő és Norina már jól összeszokott páros, így az esküvői sminkre Ritát kértük fel, a ruhához és kalaphoz illeszkedő copfos frizurát pedig Gábor Viki készítette el.

Balaton

Ha balatoni esküvő, akkor nem hagyhattuk ki, hogy le ne merészkedjünk a vízhez. Ebben ezúttal a Vizen jó csapata volt segítségünkre, akikkel egy vitorláson indultunk el a tökéletes pillanatok megörökítéséhez a naplementében.

Apropó tökéletes pillanatok megörökítése: természetesen mindez nem érkezhetett volna meg hozzátok ha Kitti –  The Wedding Fox és Norbi Alpha Films nem tartanak velünk. Kittivel már tavaly óta tervezgetjük, hogy legyen egy közös projektünk és végre eljött az ideje! Annyit elárulhatok, hogy biztosan nem ez volt az utolsó közös anyagunk! 🙂 Norbi pedig új felfedezettünk, ő maga is új még az esküvők terepén, viszont annál ígéretesebb, érdemes lesz őt is követni! 

Ismét bebizonyosodott, hogy ebben a szakmában egytől-egyig zseniális, csupaszív emberek dolgoznak, akikkel öröm az együtt alkotás! Tiszta szívből ajánlunk mindenkit a csapatból!

Immerse styled shoot csapat

Fotó: The Wedding Fox

Videó: Alpha film

Dekor: Odu event

Menyasszonyi csokor: Bloom Flowers and design

Kerámiák: Bojti Kerámia, Souterrain ceramics

Üvegvázák: Solinfo Shop

Drót felirat: Lagomworld

Székek: Amerikaiszek.hu

Menyasszonyi ruha: Plié

Torta: Tortapingáló

Smink: Torkos Rita

Frizura: Gábor Viktória

Gyűrű, ékszer: Grisea jewellery

Kalap: Szőllősi Hats

Modell: Ruzsa Norina

Helyszín: Casa Christa

Vitorlás: Vizen jó

Szervezés: Vowfully Wedding & Elopements

Korábbi styled shootjainkat itt találod:

Metamorphose

Urban elopement

Stelázsi