Urban Elopement | Petra Pako Photography

Urban elopement, azaz szökj el a saját városodba!

Egy titkos udvar, egy belvárosi ház teteje, egy speakeasy bar vagy éppen egy mozi? Bármelyik lehet a te urban elopement, azaz városi szöktetéses esküvőd helyszíne!

Ha elopement esküvőben gondolkodsz kitárul előtted a világ és számtalan szebbnél szebb helyszín vár Magyarországon és külföldön egyaránt. Azonban a klasszikus elopement opciók mellett (mint egy hegytető, elhagyatott bánya vagy a Balaton közepe) érdemes fontolóra venni, hogy városon belül maradj. Az urban elopement styled shootunkkal erre hozunk neked egy kis inspirációt! Arról, hogy mi az az elopement és hogy miért lehet szükséged elopement szervezőre ITT és ITT olvashatsz. Ha pedig a Ready-to-marry csomagjainkat néznéd meg, akkor kattints IDE.

 

Évek óta nagy rajongói és művelői vagyunk a ‘staycation’ trendnek, azaz szívesen turistáskodunk egy-egy napot Budapesten. Ilyenkor számunkra új, érdekes városrészeket fedezünk fel, új éttermeket próbálunk ki és persze a budapesti butik szállodák vagy airbnb-k kipróbálása sem maradhat ki a sorból. Egészen különleges élmény kicsit kiszakadni és abban a városban, ami nap mint nap az életünk hátteréül szolgál úgy eltölteni egy napot, ahogy azt a világ egy más távoli pontján tennénk. Lehetőséget ad rácsodálkozni olyan dolgokra is, amit a napi rohanásban talán észre sem vennénk. 

Számunkra az esküvő is egy ilyen élmény, egy napra megáll a világ, megáll a rohanás, csak vagyunk, figyelünk és élvezzük a pillanatot, értékeljük amink van és miért ne tehetnénk ezt egy olyan környezetben, ami nap mint nap az életünk része? Ha pedig ti is úgy imádjátok ezt a csodás várost, mint mi akkor nincs kérdés! 

Most pedig jöjjenek a képek egy super cool városi elopement fotózásról a város legvagányabb csapatával. 

Ha kedvet kaptatok a szökéshez nézzetek rá Ready-to-marry elopement csomagjainkra vagy írjatok a yes@vowfully.hu címre és mi segítünk egy igazán rólatok szóló napot megszervezni!

 

URBAN ELOPEMENT galéria

 

Szervezés: Vowfully Weddings & Elopements

Fotó: Petra Pako Photography

Csokor: Torkos Rita

Paraván: Vintagi Decor

Menyasszonyi ruha: Nora Sarman

Vőlegény ruha: DIGEL Store Budapest 

Köntös: Manamilingerie

Smink: Petra Kriston Makeup

Frizura: Krystiina Hair

Ékszer: LIKO jewellery

Cipő: Luxury Cartel Budapest

Helyszín: Pest-Buda Bistro & Hotel

Modell: Nagy Lili Lilla & Orazio Scelsa