vowfullyXpetrapakophotography_styledshoot_1.0_petrapakophotography-8053

Ready to marry – Mikro esküvő & elopement csomag

Mi is az a mikro esküvő & elopement csomag? 

2019 óta foglalkoztat bennünket az elopement, azaz a szöktetéses esküvők meghitt, tradíciókkal szembemenő világa és szépen lassan elkezdtünk hangolódni erre a témára. Akkor még nem is sejtettük, hogy az ilyen típusú esküvők mennyire aktuálisak lesznek a vírushelyzet miatt. A Vowfully-nál immár 1,5 éve foglalkozunk elopement és mikro esküvők szervezésével és örömmel mutatjuk be nektek a divat világából ismert ready-to-wear inspirálta Ready-to-marry mikro esküvő és elopement csomagunkat, amelynek keretében csodás helyszínek, szebbnél szebb szertartás dekorációk és igazán tehetséges fotósok közül válogathattok a számotokra tökéletes kis-NAGY naphoz! Korábban már írtunk úgy általában a szöktetéses esküvőkről és fajtáiról is, amit itt olvashatsz.

 

Hogy működik? 

Bizonyos helyszínek és szolgáltatások közül magatok tudjátok összeválogatni a csomagotokat. A szöktetéses esküvőkhöz tökéletes helyszíneket válogattunk össze Budapesttől a Balaton felvidéken keresztül egészen a Somló északi lankájáig.

Az alap csomag részeként az alábbiakat javasoljuk:

  • helyszín
  • fotós
  • dekoráció
  • anyakönyvvezető vagy szertartásvezető

Lehetőség van igény szerint a fentieket kiegészíteni további extra szolgáltatásokkal. 

A szervezés és a helyszíni koordináció részünkről minden elopement csomag része, amely kiterjed az összes szolgáltatás foglalására, szerződéskötésekre, fizetésre, a helyszín előkészítésére, dekoráció installálására és bontására, valamint a folyamatos kapcsolattartásra veletek és a bevont szolgáltatókkal.

A csomagok ára az összeválogatott szolgáltatásoktól függően változhat. A pontos árat az elemek kiválasztását követően tudjuk megmondani.

Az esküvők lebonyolítását a választott csomag tartalmától függően akár 48 órán belül tudjuk vállalni.

 

Ha bármilyen kérdésed van, vagy szeretnéd részletesebben is megismerni elopement csomagjainkat, vedd fel velünk a kapcsolatot az ajánlatkérő adatlap kitöltésével a weboldalon vagy e-mailben. (yes@vowfully.hu)

Olvasd el ezt is: Miért jó, ha van esküvőszerveződ? 

Ha pedig további inspirációt keresnél, nézz szét a Pinterest oldalunkon.