Urban Elopement | Petra Pako Photography

Vendégposzt – Torkos Rita – Esküvői dekoráció

Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy minden esetben olyan szolgáltatói csapatot állítsunk össze, akikkel Ti is teljes mértékben egy hullámhosszon vagytok. Akivel ha úgy van, Ti is szívesen meginnátok egy (vagy több) fröccsöt egy fülledt nyárestén. A következő rovatunkban ezeket a szakembereket, barátainkat kérdezzük. Ők pedig mesélnek saját területükről, tippekről, tapasztalatokról és néhány személyes történet is előkerül majd. 

Első vendégünként fogadjátok szeretettel Torkos Ritát, akivel ezúttal a smink-tánc-virág hármasból az esküvői virág-dekor témában mélyedtünk el kicsit jobban.

Honnan merítesz inspirációt? 

A virágok és dekorációk kapcsán sokszor konkrét elképzeléssel keresnek meg a párosok, de ugyanakkor többnyire nyitottak az én ötleteimre is. Fontosnak tartom a helyszín adottságait figyelembe véve megvalósítani a dekorációt. Ilyenkor inspirálnak a színek, a textúrák, olykor az illatok is. Egyes párosaimnál, akiknél én sminkelem a menyasszonyt, én készítem a virágokat és tanítom be a táncukat, sokkal átfogóbb képet kapok az esküvőjükről. Alkotáskor befolyásol a zene, a színek, a menyasszonyi ruha és a páros stílusa. Ezeket szem előtt tartva igyekszem mindenkinek eleget tenni.:)

 

Hogyan jellemeznéd az általad képviselt stílust?

Minden amit csinálok, olyan Ritás. 🙂 Nem tudnék egy stílus mellett maradni, próbálok változatos lenni, újat mutatni.

 

Milyen tanácsot adnál egy menyasszonynak, aki a dekor tervezés elején jár még? 

Vonjon be egy szakembert az ötletelésbe.

 

Mi a legkedvesebb tárgyad? 

Az eljegyzési és a karikagyűrűm.:)

 

Mi volt az eddigi karriered legszebb pillanata?

Rengeteg szép pillanatot éltem át a karrierépítésem során. Mindig örömmel tölt el, mikor hálásak nekem a megrendelőim, az elismerésük sokat jelent nekem. 

 

Mi lenne az álomhelyszíned dekorálás szempontjából? (Lehet konkrét vagy elképzelt is)

Egyre több gyönyörű helyszín nyílik hazánkban, amik alkalmasak nagyobb rendezvények lebonyolítására, így nem is a hely lenne álom számomra, hanem egy olyan megrendelés, amiben kibontakoztathatom az elképzeléseim anélkül, hogy figyelnem kelljen az anyagiakra.

 

Azt tudjuk, hogy a saját esküvőtöket ti magatok szervezitek, de gondolkodtatok esetleg szervező bevonásán korábban? Te hogy látod az esküvőszervezők munkáját? Kinek ajánlanád? 

Nem gondolkodtunk, mindketten szeretünk szervezkedni, egyelőre megugorjuk a feladatokat, de előnyt jelent számunkra, hogy az esküvői szolgáltatók sorát bővítve van egy kis rálátásom a szakmára, így a csapatunkat egész gyorsan felállítottuk. 

Azt ajánlom az esküvő előtt lévő párosoknak, hogy ha tehetik kérjék esküvőszervezők segítségét, mert már az elején sok gép előtt töltött órát spórolhatnak meg azzal, hogy válogatott listát kapnak a szolgáltatókból, akik közül könnyen tudnak választani. Emellett jó az, ha a nap folyamán van egy szervező, aki mindent kézben tart, és nem a menyasszonyt kell kérdezni a részletekről. Az esküvőszervezők ismerik a kisebb buktatókat, így nagy segítség azoknak, akik nem tudják, hogyan épül fel a nagy nap programja.

 

Ritát megtaláljátok a következő platformokon: 

Instagram

Facebook

https://torkosrita.hu/ 

 

 

Itt pedig további blog posztjainkról olvashatsz, mint például arról, hogy mit is takar az esküvői koordináció vagy hogy miért van szükség egyáltalán esküvőszervezőre.

Pinterest oldalunkon pedig további inspirációkat találhatsz.