IMG_3682

Elopement szervező? Szükség van rá?

Sokan úgy gondolják, hogy esküvőszervezőre csak nagy, komplex esküvők esetén van szükség. Pedig a “nem a méret a lényeg” itt is igaz! Hoztunk 4 érvet, ami az elopement szervező mellett szól. Az elopement vagy szöktetéses esküvőkről itt olvashatsz bővebben.

Csak TI 

Az elopement esküvő legfőbb célja az, hogy a nagy napotokat teljes mértékben és csakis egymásra figyelve és hangolódva tudjátok megélni, hiszen ezért választottátok a házasulásnak ezt a formáját. Ha aznap nektek kell szervezkedni, ti helyezitek ki a dekort, várjátok és kíséritek a helyszínre az anyakönyvvezető akkor pont a varázs vész el. Engedjétek meg magatoknak azt a kényeztetést, hogy a szervezést és a koordinációt biztos kezekbe adjátok. Ha olyan szervezőt találtok, akiben teljes mértékben meg tudtok bízni, az hihetetlen felszabadító érzés lesz!

A legszebb nap

Polgári szertartás esetén nagyon sokszor az Anyakönyvvezetői hivatal jut eszünkbe elsőre. Egy gyors ceremónia, aláírások majd egy ebéd a közeli étteremben. Az elopementek és mikro esküvők ezekre kínálnak remek alternatívát. Az elopementek szépsége, hogy bármilyen lehet, amire csak vágytok! Nincsenek szabályok, előírások és legfőképp elvárások. Nem kell megfelelni a családnak és a barátoknak. Azonban ha egy kicsit különlegesebb szökés van a fejetekben az mindenképp ötletelést és tervezést igényel! És itt jövünk a képbe mi, szervezők! Hol vannak olyan eldugott helyek az országban, ahol zavartalan környezetben kimondhatják az igent és kimegy az anyakönyvvezető is? Melyik az a fotós, aki bevállalja a hegymászást is a tökéletes képekért? Hogy kerül majd a dekorációnk a Balaton közepére? Mit írjunk a fogadalomba? Megannyi kérdés, amiben segítségetekre lehet egy elopement szervező!

Időtényező

Általában az elopementek  megszervezésére sokkal kevesebb idő áll rendelkezésre, mint a hagyomány esküvők esetén. Az is előfordul, hogy last minute kell megszervezni, amely különösen igaz az utóbbi 1 év COVID sújtotta időszakára. Esküvőszervezőként kapcsolataink és tapasztalatink révén jóval gyorsabban és hatékonyabban tudjuk megszervezni az esküvőtöket és könnyebben, ha esetleg arra lenne szükség szempillantás alatt tudjuk áthelyezni másik dátumra.

Tökéletes

Szervezőként rengeteg szolgáltatóval dolgoztunk már együtt, személyesen ismerjük őket, így biztosak lehettek benne, hogy olyan szakembereket ajánlunk akik az elképzeléseiteknek maximálisan megfelelnek és egészen biztosan egy hullámhosszon lesztek velük!  Számunkra a legfontosabb, hogy csakis a legtökéletesebb szolgáltatók legyenek ott veletek a nagy napotokon, hiszen ez garantálja, hogy minden úgy történik majd, ahogy azt megálmodtátok!

Korábbi blog bejegyzéseinkben beszéltünk már a mood board fontosságáról és mutattunk már 5 balatoni esüvőhelyszínt is szertartáshoz.

Látogass el a Pinterest és Instagram oldalainkra is további inspirációért.